Prin continuarea procedurii de programare on-line sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date


Bun venit la aplicaţia de rezervare online!


Atenţie!

Serviciul on-line de programare a căsătoriilor se referă la programarea datei la care urmează să aibă loc căsătoria. Ambii soţi trebuie să se prezinte în termenul legal, cu 11 zile înainte de data la care se va oficia căsătoria în faţa ofiţerului stării civile, pentru a completa declaraţia de căsătorie şi a prezenta actele necesare.

Rezervarea se face cu cel puţin 13 zile înainte de data oficierii căsătoriei.

 

În cazul căsătoriei cu un cetăţean străin programarea oficierii se face direct la sediul Compartimentului de stare civilă din cadrul S.P.C.L.E.P. În acest caz informaţii privind actele necesare se obţin exclusiv la sediul Compartimentului de stare civilă.

Important!

Declaraţia de căsătorie şi documentele necesare se depun, la sediul Serviciului de stare civilă, cu 11 zile calendaristice înainte de încheierea căsătoriei, termen în care se cuprind atât ziua când a fost făcută declaraţia de căsătorie cât şi ziua în care se oficiază căsătoria.

Exemplu: dacă doriţi să vă căsătoriţi sâmbătă - 27 august 2022 trebuie să depuneţi dosarul miercuri - 17 august 2022

Prin continuarea procedurii de rezervare sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Programarea căsătoriilor se face pe zile urmând ca definitivarea orei la care va avea loc căsătoria să se facă odată cu depunerea actelor.

SOBIS Solutions SRLePortal - Portal Servicii Electronice

Această platformă este dezvoltată de SOBIS Solutions S.R.L

Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 www.poca.ro

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.